Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9.00 h. a 17.00 h.

  Divendres i agost
  de 8.00 h. a 15.00 h.

  A més a més, fora de l’horari d’atenció especialitzada, els nostres operadors també et donaran suport de manera ininterrompuda (24 x 7) per atendre les teves consultes generals i facilitar-te la teva operativa habitual.


 • 963 096 600

Pagament Segur per Internet

Màxima seguretat en comprar a internet

Amb les targetes de dèbit i crèdit de ActivoBank, pots comprar de manera segura a tots els comerços electrònics que disposen de pagament segur “Verified by Visa” per a targetes Visa o bé “Mastercard Secure Code” per a targetes Mastercard.

En el moment de fer el pagament de la teva compra per Internet hauràs d'introduir la clauper finalitzar l’operativa. A continuació, el sistema autentifica que ets tu i no una altra persona qui desitja fer l'operació.

Servei d’activació o desactivació de l’ús de les teves targetes a Internet i a l’estranger


Amb aquest servei podràs controlar l’ús de les teves targetes de dèbil o crèdit activant o desactivant la restricció de comprar per Internet o l’ús a l’estranger només per al moment en què compris alguna cosa a través de la xarxa o estiguis de viatge i desactivar-lo quan hagis fet el pagament o hagis acabat el viatge.

Per emprar aquest servei, només l’has de configurar accedint a la teva banca a distància (Activo Mòbil) a l’apartat de targetes.