Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

Targetes

Una targeta a la mida de cada necessitat i de cada persona.
Àmplia gamma de targetes. Troba la teva!
Targetes sense comissions amb el Compte Activa.
Fracciona o ajorna els pagaments que facis amb targeta de crèdit sempre que et calgui.
Configura les teves targetes per a més seguretat: per exemple, activa o desactiva els permisos per fer compres en línia o a l'estranger.
Totes les nostres targetes de crèdit i dèbit inclouen de manera gratuïta:
Seguro
Assegurança d'accidents: ja siguin domèstics o de viatge en transport públic.
Sms
Servei Protecció Targetes: per tal que en cas de pèrdua o robatori rebis els avisos de pagament a través de SMS o notificació push.
Gana Ipad

Gràcies és més que paraules

TargetesPer això, sortegem 100 iPad de 128 GB wifi només per utilitzar la teva targeta de crèdit amb una despesa mínima de 200 euros.
MòbilI a més a més...
Si fas alguna de les teves compres per Internet, obtindràs una segona participació extra en el sorteig.
Móvil El sorteig es farà davant de notari el 6 d’agost de 2020. Si ets un dels guanyadors, contactarem amb tu per a l’entrega del premi.
Consulta les condicions de la promoció
Cerrar

Bases notarials de la promoció "Sorteig iPads" per a clients particulars amb targeta de crèdit

1. Banco de Sabadell, S.A. (a partir d’ara, el banc) fa una promoció adreçada a persones físiques, residents a Espanya, que figuren com a titular d’una targeta de crèdit i/o revolving emesa per Banc Sabadell (a partir d’ara, les targetes). En queden excloses les targetes de crèdit d’empresa.

2. Participen en el sorteig els clients titulars de les targetes que durant la promoció, del 15 de juny al 31 de juliol de 2020 (ambdós inclosos), hagin fet compres acumulades per un mínim de 200 euros. Si es compleix aquesta condició per a compres fetes a través de qualsevol de les targetes de crèdit esmentades en el punt 1, s’obté una participació en el sorteig. Si, a més a més, durant el mateix període de la promoció, els clients han fet alguna o algunes compres a través de comerç electrònic, s’obté una altra participació en el sorteig. Cada participant pot tenir com a màxim dues participacions. El banc enviarà al notari la relació dels titulars que compleixin els requisits en format electrònic amb la finalitat que efectuï el sorteig.

3. La promoció consisteix en el sorteig davant de notari de 100 iPad de 10,2 polzades i 128 GB amb wifi (color: en funció de la disponibilitat).

4. El premi objecte d’aquesta promoció no pot ser, en cap cas, objecte de canvi, alteració o compensació econòmica a petició del guanyador. Així mateix, el premi no pot ser objecte de bescanvi, traspàs, donació, alienació o qualsevol acte que n’impliqui disposició, llevat del seu gaudi per part del guanyador. El premi és personal i intransferible. El guanyador té dret a renunciar al premi.

5. El banc no presta la garantia de l’iPad. En aquest sentit, per a qualsevol incidència, els guanyadors s’han d’adreçar als establiments oficials d’Apple.

6. El sorteig es farà el dia 6 d’agost de 2020.

7. L’adjudicació de premis d’aquesta promoció està limitada a un premi per titular, independentment del nombre de participacions premiades. El notari determinarà aleatòriament 100 titulars guanyadors i 100 de suplents, que quedaran en reserva.

8. El banc es reserva el dret de determinar i modificar segons la seva conveniència la data del sorteig i el període promocional, de cancel·lar la promoció i d’excloure del sorteig aquella persona que estimi que no reuneix els requisits exigits o que hagi actuat de mala fe. Així mateix, el banc es reserva el dret de modificar les bases d’aquesta promoció durant el desenvolupament d’aquesta o de substituir els premis per uns altres d’un valor equivalent.

9. El premiat serà la persona física que figuri com a titular de la targeta. El banc comunicarà als guanyadors, a través del telèfon o del correu electrònic que el titular té notificat al banc com a canal de comunicació, el premi obtingut i la resta de circumstàncies relatives al seu gaudi.

10. En cas que per qualsevol circumstància, 15 dies hàbils després del dia de la realització del sorteig, el banc no hagi pogut contactar amb la persona premiada a través del telèfon o del correu electrònic que el titular té notificat al banc com a canal de comunicació, o aquesta no pugui acceptar el premi, o hi renunciï, o en cas d’identificació del guanyador incorrecta o incompliment dels requisits exigits en aquestes bases, es procedirà a assignar-lo al suplent en reserva que correspongui. En cas que el suplent en reserva, al seu torn, no accepti o renunciï al premi, o en cas de la seva identificació incorrecta o incompliment dels requisits exigits en aquestes bases o que el banc no hi pugui contactar a través del telèfon o del correu electrònic que tingui notificat al banc com a canal de comunicació, aquest es declararà desert. El guanyador ha d’acreditar la seva identificació, mitjançant DNI o passaport vigent, i signar la documentació d’entrega del premi en el moment de l’acceptació i l’entrega d’aquest.

11. El període de qualsevol reclamació derivada del sorteig finalitza 20 dies hàbils després del sorteig.

12. Les targetes utilitzades pels seus titulars s’han de trobar en vigor i operatives i el titular de la targeta i/o del contracte de targeta no s’ha de trobar en situació de morositat amb el banc; tot això, des de l’inici de la promoció fins a, si s’escau, l’entrega del premi.

13. Els guanyadors del premi objecte del sorteig autoritzen el banc o qualsevol de les societats del grup Banc Sabadell, filials o participades, per utilitzar els seu nom, la seva imatge i la resta de dades personals per a qualsevol publicitat o comunicació relacionada amb la promoció i els sorteigs, sense cap contraprestació, i en especial a publicar-lo en les diferents adreces electròniques de les marques del banc.

14. De conformitat amb la normativa de l’impost sobre la renda de les persones físiques, els premis concedits per la participació en jocs, concursos, rifes o combinacions aleatòries, estiguin o no vinculats a l’oferta, la promoció o la venda de determinats béns, productes o serveis, estan subjectes a una retenció o un ingrés a compte sempre que la base de retenció del premi sigui superior a 300 euros. El banc farà en la hisenda pública l’ingrés a compte en nom del guanyador. Així mateix, també s’obliga al compliment de les obligacions d’informació a l’Agència Tributària i al guanyador derivades de la concessió del premi. Aquesta retenció o ingrés a compte va a càrrec del banc i, per tant, constitueix més valor del premi. D’altra banda, el premi obtingut en aquesta promoció queda subjecte a les obligacions fiscals pertinents en la declaració de l’impost sobre la renda de les persones físiques del guanyador.

15. El banc no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioracions, robatoris, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers.

16. Les bases d’aquesta promoció es regeixen per les lleis de l’Estat espanyol. El banc i els participants en la promoció se sotmeten al fur dels jutjats i els tribunals espanyols, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, per a qualsevol controvèrsia que se’n pugui derivar.

17. Les bases d’aquesta promoció es troben dipositades i protocol·litzades davant del notari de l’Il·lustre Col·legi de Catalunya Javier Micó Giner, amb despatx al carrer de Narcís Giralt, núm. 57, Sabadell, així com en l’Arxiu electrònic de bases de concursos (ABACO, http://www.notariado.org/liferay/web/notariado/e-notario/abaco), servei d’interès general ofert pel Col·legi General del Notariat, i es troben a disposició de qualsevol persona que les vulgui consultar.

18. La participació en el sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri del banc per a la resolució de qualsevol qüestió que se’n derivi.

Bs Card

Targeta dèbit BSCard

Master

Ideal per controlar les teves despeses detalladament

 • Gratuïta1 sempre.
 • Pots pagar les compres sense portar diners en efectiu en comerços, supermercats, restaurants, benzineres, autopistes, etc.
Saber-ne més La vull
Classic
La més sol·licitada

Targeta crèdit Classic

Master

Compra quan vulguis, paga al final del mes

 • Gratuïta1 sempre.
 • Et permet pagar còmodament totes les teves compres a final de mes
 • Tria la forma de pagament que més et convingui.
Saber-ne més La vull
Tarjeta Prepago

Targeta Prepagament

Master

Per fixar l'import que vols pagar

 • Gratuïta1 sempre.
 • La forma perfecta de controlar les despeses, ja que el límit ho poses sempre tu.
Saber-ne més La vull
Tarjeta Repsol Máxima

Targeta Repsol Máxima

Fer gasolina i estalviar alhora és possible

 • Gratuïta1 sempre, no té cap tipus de comissió.
 • Descompte del 2% en gasolina i dièsel i un 5% en rentats i botigues Repsol.
Saber-ne més La vull
InstantCard

InstantCard

Master

Fes que la teva targeta sigui única

 • Personalitza la teva targeta amb la foto que tu triïs.
 • Amb els avantatges habituals de les teves targetes de ActivoBank.
Saber-ne més La vull
Més avantatges
Ventajas

Davant de compres massa grans... Pagaments petits!

Amb les nostres targetes tot són facilitats a l'hora de pagar les teves compres. Si tens un rebut de la teva targeta de crèdit massa gran per afrontar-lo d'un cop... Fracciona'n o ajorna'n el pagament!
També et pot interessar:
Què he de fer en cas de robatori o pèrdua de la meva targeta?
Si et trobes en aquesta situació, el primer que has de fer és bloquejar la targeta perduda o robada. Ho pots fer directament des de Activo Mòbil o el web. També pots trucar al 963 096 600 per tal que un gestor t'atengui personalment.
M'ha caducat la targeta. Què faig?
En cas que la teva targeta hagi caducat, te n'enviarem automàticament una de nova al teu domicili o a la teva oficina, segons el que hagis indicat prèviament. Abans d'utilitzar-la, recorda activar-la, i fer-ho al més aviat possible, a través de Activo Mòbil o el web. També pots trucar al 963 096 600. Tingues en compte que si no l'has activat passat un temps, quedarà de nou bloquejada per la teva seguretat i n'hauràs de demanar una de nova.
Utilitza la teva targeta amb total seguretat.
T'expliquem aquí per què és segur.
Busques un caixer?
Troba el que tens més a prop aquí.
Cita gestor
Encara no tens clar quina targeta necessites? Consulta'ns.