Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9:00 h. a 17:00 h.

  Divendres i agost
  de 8:00 h. a 15:00 h.

  A més a més, fora de l’horari d’atenció especialitzada, els nostres operadors també et donaran suport de manera ininterrompuda (24 x 7) per atendre les teves consultes generals i facilitar-te la teva operativa habitual.


 • 963 096 600

Borses

Operar en temps real amb ActivoBank té múltiples avantatges: gaudeixes d’unes comissions excel·lents i disposes de notícies, informes i gràfics dinàmics sempre actualitzats, fins i tot a través del teu mòbil.

 Política d'execució i gestió d'ordres

Sabadell eBolsa

Borsa Nacional

Compravenda
% s/valor efectiuMínim Custòdia(1)Cobrament
Operacions fins a 70.000, tarifa plana de 7 euros* -- 0,02% s/efectiu. Amb un mínim de 2 euros trimestral 0,2% s/import net min. 2 euros

* 0,05% per a operacions d'import superior a 70.000 € (màxim 150 euros).

(1) Les tarifes de custòdia es meritaran per trimestre o fracció. La base de càlcul de la comissió serà el saldo mitjà del període, i es periodificaran proporcionalment les operacions inferiors a un trimestre.


Pàgina detallada de tarifes de valors

Traspassar valors

A més pots operar quan vulguis i com vulguis des del teu telèfon mòbil, amb la màxima comoditat i seguretat.

 
Disponible des de la teva botiga d'aplicacions:
cartel acciones petroleras   cartel acciones petroleras

I, si el que necessites és orientació i rebre informació específica (cotitzacions en temps real, actualizació dinàmica y accés als informes dels nostres analistas) ActivoBank posa a la teva disposició, el servicio Activo Trader.