Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9.00 h. a 17.00 h.

  Divendres i agost
  de 8.00 h. a 15.00 h.

  A més a més, fora de l’horari d’atenció especialitzada, els nostres operadors també et donaran suport de manera ininterrompuda (24 x 7) per atendre les teves consultes generals i facilitar-te la teva operativa habitual.


 • 963 096 600

Protecció Targetes

Màxima seguretat en totes les seves targetes de crèdit i dèbit

Amb el servei exclusiu gratuït Protecció Targetes disposarà del triple de seguretat en totes les seves targetes de crèdit i dèbit de ActivoBank.          
                

 1. Avisos SMS en totes les operacions superiors a 150 euros fetes amb les seves targetes de crèdit o dèbit. Si rep un missatge d'una operació que vostè no ha fet, truqui immediatament al 963 096 600.
 2. En cas de robatori o pèrdua de les seves targetes li retornem l'import de les operacions fraudulentes fetes amb les targetes durant les 48 hores anteriors a la comunicació del fet.
 3. Telèfon d'atenció permanent 24 hores: 900 712 356 per comunicar qualsevol incidència o anul·lar ràpidament les seves targetes en cas de pèrdua o robatori.                 

Com activar Protecció Targetes

 • Connecta't a Activo Online. Si no disposes d'aquest servei, pots contractar Activo Online ara
 • Accedeix a veure totes les opcions>Correspondència i Avisos sms>Avisos sms
 • Dóna d' alta les alertes gratuïtes següents*:
  • Retirada d'efectiu en caixer automàtic per imports a partir de 150 euros.  
  • Compra amb targeta per imports a partir de 150 euros. 
    

  *Si té activades les alertes de retirada d'efectiu en caixer i de compra amb targeta (ambdues alertes per a operacions a partir de 150 euros), ja gaudix del servei gratuït Protecció Targetes. Si té activades les alertes d'avisos per imports inferiors a 150 € també gaudirà del servei Protecció Targetes. Aquestes alertes es facturaran en les tarifes vigents de Activo Mòbil.