Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9.00 h. a 17.00 h.

  Divendres i agost
  de 8.00 h. a 15.00 h.

  A més a més, fora de l’horari d’atenció especialitzada, els nostres operadors també et donaran suport de manera ininterrompuda (24 x 7) per atendre les teves consultes generals i facilitar-te la teva operativa habitual.


 • 963 096 600

Targetes amb xip EMV

Tecnologia avançada al servei de la seguretat de les seves targetes

Totes les targetes de dèbit i crèdit de Banc Sabadell incorporen un sistema de màxima seguretat gràcies a la tecnologia CHIP & PIN*.
La implantació del xip EMV suposa un assoliment important en la disminució del risc de frau, ja que aquest xip inclou un mètode avançat de validació del titular en les seves operacions que encripta les dades de la seva targeta en el dispositiu electrònic.

Així, en les teves compres en comerços físics, sols has de teclejar el seu número d'identificació personal (PIN) quan utilitzis la targeta. Així doncs, la signatura ja no serà necessària quan utilitzis la targeta amb xip EMV.  
 

En els punts de pagament no atesos —autopistes, parquímetres i pàrquings—, no se sol·licita el PIN, i l'ús és igual que amb qualsevol altra targeta.
Així mateix, en les teves compres a Internet et recomanem que utilitzis el nostre sistema de Pagament Segur a Internet   .

Recorda que si vols canviar el seu PIN actual per un de diferent, pots fer-ho en qualsevol caixer automàtic del grup Banc Sabadell de manera fàcil i ràpida.            
          
* Quan utilitzis les nostres targetes, t'aconsellem que tinguis sempre en compte les nostres Recomanacions de seguretat Recomanacions de seguretat