Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar
 

Targeta de dèbit BS Card

Ideal per al teu dia a dia

icono check Sense comissió d'emissió i manteniment per a clients del compte Activa1
icono check Més control. Càrrec a l'instant
icono check Compres online més segures
icono check Més de 3 milions de clients ja la fan servir
Targeta de dèbit BS Card
més fàcil controlar totes les teves despeses

Amb la targeta de dèbit BS Card és més fàcil controlar totes les teves despeses, perquè sempre pagues en el moment de fer les teves compres.

A més, inclou gratis el servei de Protecció Targetes, que et permet retirar diners en qualsevol dels nostres caixers, comprar de forma segura a internet, i pagar des del teu mòbil! Per tot això i molt més, BS Card és la targeta ideal per al teu dia a dia.

La teva targeta al mòbil

T'has deixat la targeta a casa? Cap problema. Amb la teva targeta de dèbit BS Card pots:

  • Retirar diners de qualsevol caixer de Banc Sabadell des del teu mòbil a través del servei Instant Money, disponible a la nostra app.
  • Pagar amb el teu mòbil i enviar diners a través d'Apple pay o Samsung Pay.
  • Consultar d'un cop d'ull i de forma segura totes les dades de la teva targeta al mòbil per fer compres online.
La teva targeta al mòbil

Càrrec a l'instant

Totes les compres online i en botigues físiques es carreguen a l'instant en el compte que tinguis vinculat a la teva targeta de dèbit BS Card. Així pots controlar millor totes les teves despeses i saber en tot moment de quants diners disposes.

Càrrec a l

Més segur que pagar en efectiu

Totes les nostres targetes disposen dels sistemes de protecció contra robatori o pèrdua més avançats perquè puguis fer les teves compres online i en botigues físiques amb tota tranquil·litat.

A més, amb el doble factor d'autenticació només tu podràs fer servir la teva targeta. I, sempre que ho necessitis, pots apagar i encendre la targeta des del mòbil. Fins i tot apagar totes les compres online i a l'estranger!

Més segur que pagar en efectiu

Controla les teves despeses en un simple gest

Consulta en qualsevol moment tots els moviments de la targeta de dèbit BS Card des del mòbil. I tria quant vols gastar tan sols modificant el límit de les teves compres o de retirada d'efectiu en caixers.

Controla les teves despeses en un simple gest

Un plus de protecció per a tu

Amb la targeta de dèbit BS Card et sents doblement protegit. Perquè disposes de cobertura antifrau, més protecció dels teus pagaments i 2 assegurances sense cost addicional que t'ofereixen un plus de tranquil·litat en el teu dia a dia:

  • Assegurança d'accidents de viatge en transport públic fins a 120.000 € (condicions detallades a la pòlissa de l'assegurança)
  • Assegurança d'accidents quotidians fins a 6.000 € (condicions detallades a la pòlissa de l'assegurança)
Un plus de protecció per a tu

Més còmoda i sostenible

El seu disseny vertical s'adapta millor al teu mòbil i incorpora PVC degradable que aconsegueix disminuir la petjada ecològica.

Targetes ActivoBank

Condicions de la targeta

1. Comissions d'emissió i manteniment gratuïtes per als clients del Compte Activa.

Condicions de contractació del Compte Activa: La contractació del Compte Actiu s'efectua mitjançant un contracte multiproducte que, a més del propi compte, inclou l'obertura d'un contracte de dipòsit a termini i d'un contracte de valors, la qual cosa facilitarà la contractació de futurs dipòsits i/o valors, que no generen cap obligació mentre no s'utilitzin.

Comissió d'estampació per a emissió i renovació amb Instantcard: 10 euros.