Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar
 

Targeta prepagament

Per als que volen pagar les seves compres per avançat

icono check La solució perfecta per controlar despeses
icono check Tu tries amb quin import vols carregar-la (mínim 15 euros)
icono check Targeta gratuïta: sense comissió d'emissió ni manteniment
Tarjeta prepago
La solució perfecta per controlar despeses

La targeta prepagament és la solució perfecta per controlar despeses sense complicacions: per a un viatge, per als més joves o per regalar, per exemple.

A més de segura, la targeta prepagament és molt còmoda, ja que pots utilitzar-la sense contacte a qualsevol comerç gràcies a la seva tecnologia Contactless.

Com funciona

  • Per començar a utilitzar-la, tria l’import que vols carregar (mínim de 15 euros): el saldo s'ha de vincular a un compte a la vista o a altres targetes que tinguis com a client.
  • Per recarregar-la podràs fer-ho en qualsevol caixer automàtic de Banc Sabadell i a través del telèfon d’ActivoBank 963 096 600.
  • I sol·licita-la per regalar si ho prefereixes. En aquest cas la targeta no estarà personalitzada, de manera que no serà necessària la identificació en el moment de la compra.
Com funciona

Què permet

La targeta de prepagament de ActivoBank és vàlida en més de 29 milions de comerços de tot el món, de manera que la pots portar amb tu on vulguis amb tota tranquil·litat.

I si et ve de gust oblidar-te de la cartera, pots afegir la teva targeta prepagament a app Apple Pay o Samsung Pay per pagar amb el teu mòbil. Així de fàcil.

Què permet

Targeta gratuïta

  • Comissió per emissió de la targeta: 0 euros en el moment de la contractació.
  • Comissió de manteniment gratuïta de la targeta: 0 euros/any a partir del segon any.
Targeta gratuïta