Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9:00 h. a 17:00 h.

  Divendres i agost
  de 8:00 h. a 15:00 h.


 • 963 096 600

Targeta Prepagament

Pagar les compres anticipadament

Tarjeta Prepago

Amb la targeta de prepagament de ActivoBank posem al teu abast la forma perfecta de controlar les despeses, ja que el límit o poses ho poses sempre tu.
Per això, la targeta de prepagament és ideal carregar-hi l’assignació setmanal dels més petits i també per controlar les despeses en un viatge o fer compres per internet.
La targeta de prepagament de ActivoBank és totalment segura, ja que només es pot disposar de l’import carregat i evitar tot tipus de sorpreses.

I Gratuïtes sempre.

Com funciona

 • Pots sol·licitar una targeta de prepagament i només ha de decidir quin import hi vol carregar (mínim: 15  euros) i començar-la a utilitzar.
 • A més, podràs carregar la targeta quan vulgui i amb l’import que prefereixis, a través de qualsevol caixer del grup Banc Sabadell o trucant al 963 096 600.

Consulta les condicions d’ús i tarifes de les diferents modalitats de targeta de prepagament.

 • La concessió de qualsevol tipus de targeta està subjecta als criteris de risc establerts per l’entitat.
  La contractació de targetes comporta necessàriament, per a la teva tranquil·litat i protecció, l’alta gratuït del Servei d’avisos i alertes.

  Sol·licita la teva targeta Prepagament trucant al 963 096 600.

  Sol·licitar