Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9.00 h. a 17.00 h.

  Divendres i agost
  de 8.00 h. a 15.00 h.

  A més a més, fora de l’horari d’atenció especialitzada, els nostres operadors també et donaran suport de manera ininterrompuda (24 x 7) per atendre les teves consultes generals i facilitar-te la teva operativa habitual.


 • 963 096 600

Le puede interesar...

Fons d'inversió

Consulta, contracta i traspassa els teus fons sense moure't de casa:

Fons Destacats

Contractar

Traspassar

Promoció

Traspassa el teus Fons i aconsegueix un
+1,00%(1)
Per beneficiar-te d'aquesta oferta contacta amb els nostres gestors especialitzats.
Més informació

Hi ha, per a cadascun dels Fons gestionats per Sabadell Asset Management, el document amb les dades fonamentals per a l’inversor (DFI), el prospecte i els informes periòdics, que estan a disposició del públic a les oficines comercialitzadores i a sabadellassetmanagement.com.

(1) + 1,00% per traspassos d'entrada de Fons d'altres entitats, sol·licitats entre el 01/01/2019 i el 30/06/2019 (liquidats fins al 17/07/2019). Per beneficiar-se de l'incentiu, vàlid per a traspassos realitzats per persones físiques residents, l'import mínim ha de ser de 10.000 euros (es permet la suma de diferents traspassos externs en un mateix contracte de Fons) i s'han de mantenir les condicions exposades en el moment de rebre els abonaments. No hi ha import màxim de traspàs. L'import màxim de bonificació és de 3.000 euros per client. El 50% de l'abonament de l'incentiu s'efectuarà el 30/06/2020 i l'altre 50%, el 30/06/2021 en el compte corrent associat al contracte de Fons d'Inversió. L'import base sobre el qual es calcula l'incentiu és l'import líquid d'entrada en el Fons BS que rep el traspàs. En cas de realitzar traspassos de sortida interns, externs o reemborsaments posteriors al traspàs d'entrada que dóna dret a l'incentiu, es restaran de l'import base. Les quantitats obtingudes en concepte d'incentiu s'integren com a rendiments del capital mobiliari. En el moment de l'abonament de l'incentiu s'aplicarà una retenció a compte de l'IRPF (segons la legislació fiscal vigent). No s'inclou en aquesta promoció els traspassos de Fons de terceres gestores comercialitzats per Banc Sabadell, els traspassos interns entre Fons de Sabadell Asset Management ni les subscripcions a Fons.