Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar
 

Qui som

Edificio San Cugat. Servicios Centrales de Banco Sabadell

Sabadell és un dels principals grups bancaris del sistema financer espanyol, fundat el 1881 i pertanyent a l'IBEX 35.

Banc Sabadell està present en 14 països i té bancs comercials a Espanya, el Regne Unit i Mèxic.

Des dels seus inicis, la voluntat de Banc Sabadell ha estat ajudar persones i empreses a fer realitat els seus projectes, anticipant-nos i ocupant-nos que prenguin les millors decisions econòmiques. Ho fem mitjançant una gestió responsable i compromesa amb el medi ambient i amb la societat.

El model de negoci de Banc Sabadell està centrat en el servei al client, en la digitalització, en la fortalesa i diversificació geogràfica del balanç, en la solvència i en la creació de valor a llarg termini per als nostres accionistes, per als nostres empleats i per a la societat. En el nostre web corporatiu (www.grupbancsabadell.com) pot ampliar tota aquesta informació.

Per això, a ActivoBank gaudeix de tots els avantatges d’un innovador banc en línia i de la seguretat i les garanties de Banc Sabadell. Perquè ActivoBank és el banc en línia del grup Banc Sabadell, un dels grups bancaris espanyols amb més prestigi basat en les seves fortaleses en ràtios de satisfacció del client, solvència, liquiditat, creixement i rendibilitat.

 

Necessites contactar amb el banc?

Fes-ho ara

Cercador d'oficines del Grup