Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar
 

Serveis online

Servicio Online, hombre sujetando un teléfono

Opera còmodament des del teu dispositiu mòbil i estigues al dia de tots els teus moviments bancaris, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, amb els serveis online que t’oferim.

Ingresos

Servei
d’alertes

Rebràs un SMS al teu mòbil quan es produeixin els avisos que hagis activat: l’abonament de la nòmina, els pagament de rebuts, operacions de borsa, el saldo en una data determinada, etc.

Ingresos

Correspondència
electrònica

Amb aquest servei pots conèixer cada dia i de manera segura totes les teves operacions i tots els teus moviments en compte simplement accedint al teu correu electrònic.

Ingresos

Instant Money

Instant Money és un servei* que permet enviar diners a qualsevol mòbil mitjançant un missatge SMS. El codi inclòs al missatge permet recollir els diners, sense targeta, en qualsevol dels caixers de Banc Sabadell.

Aquest servei, sense cost, és molt útil per resoldre situacions d’urgència en les quals nosaltres mateixos o algun familiar o amic es troben sense diners i sense targeta. Des la mateixa web d’ActivoBank pot emetre un Instant Money i recollir l’efectiu en un caixer automàtic del banc.

Ingresos

Protecció targetes

Rebràs gratuïtament un SMS quan facis operacions superiors a 150 euros.

A més, en cas de robatori o pèrdua de les teves targetes, et tornem l’import de les operacions fraudulentes efectuades amb les targetes durant les 48 hores anteriors a la comunicació del fet.