Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9:00 h. a 17:00 h.

  Divendres i agost
  de 8:00 h. a 15:00 h.


 • 963 096 600

Simulador d'estalvi
 • Calcula la teva capacitat d’estalvi fàcilment.

Plans Destacats

Plans Futur, PPI

Menys rendiment potencial
Menys risc
  Més rendiment potencial
Més risc
1 2 3 4 5 6 7
Aquesta dada és indicativa del risc del pla i està calculada a partir de dades històriques, que, tanmateix, poden no constituir una indicació fiable del futur de risc del pla. A més a més, no hi ha garanties que la categoria indicada es mantingui inalterable, i pot variar al llarg del temps.

Pot consultar l'indicador corresponent a cadascun dels plans en la pàgina web www.bancsabadell.com - apartat "Pensions".
El cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només és possible en cas que s'esdevingui alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fonts de pensions.
El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.
 
 

Un pla adaptat a tu.

En funció de la data estimada de la teva jubilació i del teu nivell de tolerància al risc, podràs triar el pla que s’adapti més bé a les teves necessitats i els teus objectius d’inversió.

Com funciona?

Sabadell Plans Futur és una gamma de plans que adapta automàticament els percentatges d’inversió en renda fixa i renda variable, en funció de la teva edat i també del risc que vulguis assumir.

D’aquesta manera, aconseguim un equilibri entre la seguretat que exigeixes per al teu pla i les teves perspectives de rendibilitat. En aquest sentit, mantenim la data estimada de jubilació com a criteri principal, amb una protecció més gran dels drets consolidats a mesura que s’apropa la data de jubilació. Així, durant els primers anys invertim de manera controlada en valors de renda variable amb unes expectatives positives i el risc es redueix a mesura que s’aproxima el moment de la teva jubilació.

Gràcies a aquesta fórmula, et podràs beneficiar de més oportunitats de revaloració sense necessitat de revisar l’estratègia d’inversió ni preocupar-te per la gestió del teu pla.

Posem a disposició teva un total de dotze modalitats de Sabadell Plans Futur per tal que trobis el pla que s’adapta més bé a tu.

Més informació.

Consulta la composició de la cartera del fons.

Plans de pensions. Entitat gestora: BanSabadell Pensiones, E.G.F.P., S.A., amb NIF A58581331 i domicili al c. Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid. Inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d’entitats gestores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau G-0085. Entitat dipositària: BNP Paribas Securities Services, S.C.A., sucursal en España, amb NIF W-0012958-E i domicili social al carrer Emilio Vargas, 4, Madrid. Inscrita en el Registre especial d'entitats dipositàries de fons de pensions de la DGSyFP, amb la clau D-0163. Entitat promotora i comercialitzadora de plans de pensions: Banco de Sabadell, S.A., amb NIF A08000143 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d’Alacant i en la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau D-0016.

El document amb les dades fonamentals per al partícip es troba a disposició del públic en les oficines de Banc Sabadell, així com en la pàgina web del banc (www.bancsabadell.com/pensions).