Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
  • On t'atendrà un gestor especialitzat:
    De dilluns a dijous
    de 9:00 h. a 17:00 h.

    Divendres i agost
    de 8:00 h. a 15:00 h.


  • 963 096 600

Qui som

Edificio San Cugat. Servicios Centrales de Banco Sabadell

Banc Sabadell, amb 131 anys d’experiència, va ser la primera entitat financera de l’IBEX 35 a obtenir el Segell d’Or a l’Excel·lència Europea i l’única a Espanya amb la qualificació global de qualitat ISO 9001.

Banco Sabadell es situa com el quart grup financer privat espanyol, amb un volum d’actius que supera els 161.000 milions d’euros i una xarxa de més de 1.800 oficines arreu d’Espanya.

Integrat per diferents bancs, marques, societats filials i societats participades, Banc Sabadell abasta tots els àmbits del negoci financer sota un denominador comú: la professionalitat i la qualitat. En el nostre web corporatiu (www.grupbancsabadell.com) pot ampliar tota aquesta informació.

Per això, a ActivoBank gaudeix de tots els avantatges d’un innovador banc en línia i de la seguretat i les garanties de Banc Sabadell. Perquè ActivoBank és el banc en línia del grup Banc Sabadell, un dels grups bancaris espanyols amb més prestigi basat en les seves fortaleses en ràtios de satisfacció del client, solvència, liquiditat, creixement i rendibilitat.

Conegui les fortaleses de Banc Sabadell

Contacta amb nosaltres


Horari Línia Activa

On t’atendrà un gestor especialitzat per gestionar les teves consultes

De dilluns a dijous
de 9.00 h. a 17.00 h.


Divendres i agost
de 9.00 h. a 15.00 h.


Telèfons Línia Activa

963 096 600

Fax: 917 544 782
Contacta amb nosaltres

Cercador d'oficines del Grup