Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

Plans de pensions i de Previsió

Quan et jubiles el teu estil de vida canvia, principalment perquè ja no has de treballar i disposes de més temps lliure. Això pot suposar una millora per a tu, sobretot si uns quants anys abans has tingut la previsió de garantir-te una font d’ingressos que et permeta mantindre el nivell econòmic actual.

I esta és, precisament, la finalitat dels plans de pensions: garantir una font d’ingressos addicional a la pensió pública que et permet mantindre el nivell de vida que tu determinis durant la jubilació.

Els Plans Personalitzats de Futur de Banc Sabadell inclouen una àmplia gamma de solucions d'estalvi per a la jubilació, amb diferents opcions per adaptar-se a les teves necessitats i proporcionar-te la tranquil·litat que vols.


Plans Destacats

Plans Futur, PPI

Amb Sabadell Plans Futur, PPI podràs triar el pla que més et convingui, en funció de la teva data aproximada de jubilació.

 

Solucions per planificar el teu futur

Plans de pensions

Per a estalviadors que volen obtenir rendibilitat a llarg termini i gaudir d'uns interessants avantatges fiscals ara.

 
Plans de previsió assegurats

Per a estalviadors que volen invertir, en principi a llarg termini, i gaudir d'un capital i d'un tipus d'interès garantit, a més de beneficiar-se d'uns interessants avantatges fiscals.

 

Eines

¿Cuánto tengo que ahorrar para mi futuro?
Quant he d'estalviar per al meu
futur i quina desgravació fiscal
puc obtenir avui?

Calcula quant necessites estalviar per a la
teva jubilació i l'estalvi fiscal que pots obtenir.

Com maximitzar el seu estalvi fiscal
Com maximitzar el teu
estalvi fiscal

Aprofita al màxim els avantatges fiscals
i redueix l'import que has de pagar en
la teva declaració de la renda.

¿Cuánto tengo que ahorrar para mi futuro?
Guia de jubilació

Per ajudar-te a planificar la teva jubilació
i triar el pla de pensions que et convingui més.

Simulador d'estalvi
Simulador d'estalvi

Calcula quant pots estalviar en només
3 passos.

Productes contractables només per residents a Espanya.
Els plans de previsió assegurats i els plans individuals d'estalvi sistemàtic són assegurances de vida de BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, subjectes als termes i les condicions contractats en la pòlissa, que tenen BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A. com a intermediari, amb NIF A03424223 i domicili social a l'av. Diagonal, 407 bis, Barcelona, inscrit en el R. M. de Barcelona i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. OV-0004. Té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat fnancera d'acord amb l’article 21 de la Llei 26/2006 de mediació d'assegurances i reassegurances privades. BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-08371908 i domicili social al carrer Sena, 12, PIAE Can Sant Joan, 08174 Sant Cugat del Vallès. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha celebrat un contracte d'agència d'assegurances al web www.dgsfp.mineco.es.

Plans de pensions: entitat gestora i promotora de fons de pensions: BanSabadell Pensiones, E.G.F.P., S.A., NIF A-58581331, c/ Sena, 12, 08174 Sant Cugat del Vallès, inscrita en el R. M. de Barcelona i en la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, clau G-0085. Entitat dipositària de fons de pensions i promotora i comercialitzadora de plans de pensions: Banco de Sabadell, S.A. NIF A-08000143, plaça SantRoc, 20, 08201 Sabadell, inscrita en el R. M. de Barcelona i en la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, clau D-0016.

El document amb les dades fonamentals per al partícip està a disposició del públic a les oficines de Banc Sabadell i també a la pàgina web del banc (www.activobank.com, apartat Pensions).

Tota aquesta informació té caràcter merament orientatiu i no té valor contractual. En cas de contradicció entre la informació continguda aquí i la documentació contractual, sempre prevaldrà la documentació contractual.

En tots aquests plans de pensions hi ha la possibilitat de patir pèrdues en la inversió per les fluctuacions de la teva cotització o dels elements que determinen el teu preu de mercat. Demana més informació a la teva oficina.

Hola , tenim una proposta d’estalvi per a tu
Simulador d’estalvi
Estat actual del teu pla
 
Amb una aportació anual de
euros ( euros/mes)

 
 
Tu podries rebre als 65 anys
euros
Proposta de millora per al teu pla
 
Amb una aportació anual de
euros ( euros/mes)
 
Tu podries rebre als 65 anys
euros *
Un % més del que podries
rebre amb la teva aportació actual
En la pròxima declaració de la renda et podries estalviar  euros **
 
 
Descobreix ara com construir el teu futur amb la simulació següent
 

  • Resumen de productos