Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

Indicador referit al Compte Activa

T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9:00 h. a 17:00 h.

  Divendres i agost
  de 8:00 h. a 15:00 h.


 • 963 096 600

Activo Protecció Llar

Una assegurança sense sorpreses. Pensada per ser utilitzada

Activo Protecció Hogar

Confiï casa seva a Activo Protecció Llar: la nova assegurança per al dia a dia de la teva llar. Una assegurança de llar sense sorpreses pensada per ser utilitzada.

 • Amb el millor servei garantit
 • Amb les cobertures més àmplies

La nova Activo Protecció Llar serà sempre al teu costat per tal de garantir la màxima seguretat i tranquil·litat a tu i la teva família.

Amb la garantia d'un excel·lent servei
902 129 921 - 934 165 075


Les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any
Telèfons d’Atenció al Client 24 hores, els 365 dies de l’'any.
      
 • Atenció personalitzada: assignació d’un gestor personal en cas de sinistre o sol·licitud de prestació, que gestiona el seu sinistre o petició de prestació fins a la resolució completa.
 • Primera cita del professional: en el període d’1 hora des de la sol·licitud del servei.
 • Primera intervenció: en el període de 24 hores des de la sol·licitud del servei.
 • Garantia de reparació: 6 mesos de garantia en totes les reparacions.

Protecció Llar és una assegurança de BanSabadell Seguros Generales, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, que té BanSabadell Mediación, Bansabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424233 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d’Alacant i en la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0004. Té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d’acord amb la Llei de mediació d’assegurances i reassegurances privades. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en el web www.bancosabadell.com/bsmediacion.
BanSabadell Seguros Generales, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-64194590, i domicili social al carrer Sena, 12, P.I.A.E. Can Sant Joan, 08174 Sant Cugat del Vallès.