Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9:00 h. a 17:00 h.

  Divendres i agost
  de 8:00 h. a 15:00 h.


 • 963 096 600

Le puede interesar...

Amundi Funds Protect 90

Si busques obtenir rendibilitat i que una part del capital invertit estigui protegida, aquest fons és per a tu

Perfil de risc del fons:
1
2
3
4
5
6
7
Nivell 2, en una escala de l’1 al 7.
Ideal per a aquells inversors que busquen obtenir rendibilitat sense posar en risc tot el capital.
Es gestiona de manera activa i flexible i adapta les inversions per augmentar les probabilitats d’obtenir rendibilitat.
El vull

Per què triar Amundi Funds Protect 90?

 • Té com a objectiu obtenir rendibilitat. En el context econòmic actual, és el que acostumen a buscar els inversors. I aquest fons combina la cerca de rendibilitat amb una protecció parcial i permanent de la inversió.
 • Protegeix una part dels teus diners. Ofereix una protecció diària del 90% del valor liquidatiu més gran registrat des del 5 de juny de 2020.
 • Gestionat per un equip de professionals. Format per 13 gestors amb una àmplia experiència.

Com funciona?

Aquest fons inverteix arreu del món i en tot tipus d’actius, de manera que diversifica la inversió. Per augmentar les probabilitats d’obtenir rendibilitat, es gestiona de manera activa i flexible. Així, en entorns alcistes el fons prioritza els actius de risc i en entorns baixistes redueix el nivell de risc.

Què més em pot oferir aquest fons?

 • Experiència i professionalitat. Amb un equip estable de persones amb una àmplia experiència en gestió de fons i gestió d’actius.
 • Total liquiditat. Pots rescatar la teva inversió totalment o parcialment en el moment que vulguis, sense penalització.
 • Avantatges fiscals. Com passa amb tots els fons d’inversió, si ets una persona física resident a Espanya, no tributaràs fins que desinverteixis.

Recorda que...

1

Si l’evolució dels mercats no és l’esperada, el fons pot tenir pèrdues. Per això, la retirada dels diners amb caràcter previ al compliment de l’horitzó temporal recomanat (que en aquest cas és de 3 anys) pot augmentar el risc de pèrdua de capital.

2

Les inversions estan subjectes a les fluctuacions del mercat i a altres riscos inherents a la inversió en valors i en altres instruments financers, per la qual cosa el valor d’adquisició i les rendibilitats poden experimentar variacions, tant a l’alça com a la baixa, i hi ha la possibilitat que no recuperis l’import invertit inicialment.