Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9.00 h. a 17.00 h.

  Divendres i agost
  de 8.00 h. a 15.00 h.

  A més a més, fora de l’horari d’atenció especialitzada, els nostres operadors també et donaran suport de manera ininterrompuda (24 x 7) per atendre les teves consultes generals i facilitar-te la teva operativa habitual.


 • 963 096 600

Serveis Online

 • Servei d’alertes
  Rebràs un SMS en el teu mòbil quan es produeixin els avisos que hagis activat: l’abonament de la teva nòmina, el pagament dels teus rebuts, operacions de borsa, el teu saldo en una data determinada, etc.
   
 • Protecció targetes
  Rebràs gratuïtament un SMS quan facis operacions superiors a 150 euros.

  A més a més, en cas de robatori o pèrdua de les teves targetes, et tornem l’import de les operacions fraudulentes fetes amb les targetes durant les 48 hores anteriors a la comunicació del fet.
   
 • Instant Money
  Instant Money és un nou servei que permet enviar diners a qualsevol mòbil mitjançant un missatge SMS. El codi inclòs en el missatge permet recollir els diners, sense targeta, en qualsevol dels caixers de Banc Sabadell.

  Aquest servei, que no té cap cost, és molt útil per resoldre situacions d’urgència en què nosaltres mateixos o algun familiar o amic es troben sense diners i sense targeta. Des de la mateixa web d’ActivoBank pot emetre un Instant Money i recollir l’efectiu en un caixer automàtic del banc.
   
 • Condicions del servei
  Aquest és un servei que permet enviar diners. El codi inclòs en el missatge permet recollir els diners dins de les 24 hores següents i condicionat a la vigència de la targeta i dels límits de disposició en el moment de la retirada. Comprovi que el telèfon destinatari dels diners és correcte abans de donar la seva autorització a l’operació perquè l’ordre equival a un lliurament de diners en efectiu.
   
 • Correspondència electrònica
  Amb aquest servei pots conèixer diàriament i de manera segura totes les teves operacions i moviments en compte només accedint al teu correu electrònic.