Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda
T'ajudem?
 • On t'atendrà un gestor especialitzat:
  De dilluns a dijous
  de 9.00 h. a 17.00 h.

  Divendres i agost
  de 8.00 h. a 15.00 h.

  A més a més, per facilitar-te l’operativa habitual de manera àgil i eficaç, t’atendrem en horari ininterromput (24 x 7).


 • 902 228 486
  917 829 010
  935 202 309


Pagament Segur a Internet

Màxima seguretat en comprar a Internet

Amb les targetes de dèbit i crèdit de Banc Sabadell, vostè pot comprar de manera segura a tots els comerços electrònics que disposen de pagament segur “Verified by Visa” per a targetes Visa o bé “Mastercard Secure Code” per a targetes Mastercard.

En el moment de fer el pagament de la seva compra per Internet haurà d'introduir la clauper finalitzar l’operativa. A continuació, el sistema autentifica que és vostè i no una altra persona qui desitja fer l'operació.

Servei d’activació o desactivació de l’ús de les teves targetes a Internet i a l’estranger


Amb aquest servei podrà controlar l’ús de les seves targetes de dèbil o crèdit activant o desactivant la restricció de comprar per Internet o l’ús a l’estranger només per al moment en què compri alguna cosa a través de la xarxa o estigui de viatge i desactivar-lo quan hagi fet el pagament o hagi acabat el viatge.

Per emprar aquest servei, només l’ha de configurar accedint a la seva banca a distància (Activo Online o Sabadell Mòbil) a l’apartat de targetes.Altres productes que poden ser del seu interès